En son beş Yangın Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size malumat verecektir.

Projeye en usturuplu Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı güzel rahat açılan ve kalabalık grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Mukannen yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kelime konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları vazgeçme buyurmak mecburiyet ve güvensiz olacağı karınin yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak kontrolör altına hileınmasına yardımcı evet ve yangının sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek kişi kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Cam yangın bapları: Bu tip yangın bapları, pencere malzemesinden yapılmıştır ve çoğunlukla modern binalarda kullanılır.

Yangın bapları yangın simultane, binalarda taksimmler arası yangın intikalini makul bir gün aralığında engellerken aynı anda insanoğluın geçişine imkân sağlayıcı kapılardır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalıdır. Genellikle metal yahut ahşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın kapıları kullanım vadiına gereğince, rengine bakarak evet da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan paradigma sınıflandırması adidaki gibidir

Hassaten, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın katıesna firmalar yangın bapsı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Tüm yangın kasası ve yangın kapısı kanatları güçlü lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında binalabilecek sıva onarımı ve boya Yangın Kapısı Fiyatları kârleri cihetiyle baplar beis görmez.

Yangına karşı güvende durmak amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanların emanet güvenliğini tedarik etmek için kapı kasası ve kullanılan öbür aksesuarlarıyla cesaret örgütleme etmekteyiz.

Yangın anında kapıların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Bapsı Aksesuarları Yangın Kapısı Fiyatları ile uyumuyla haklı orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının hariçya yansımaması için kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page